İZMİR / KONAK - Kıbrıs Şehitleri İlkokulu

Kıbrıs Şehitleri İlkokulu

Millet Mahallesi 2584 sokak No21/2 Gültepe Konak İZMİR
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayıcı, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek.
Misyon
•Öğrencilerin, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı yetişmeleri, •Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmeleri, •Bilgili, becerili, özgüvenli olmaları, •Çevresi ile iyi iletişim kurma becerisi kazanmaları, •Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, •Gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri, •Davranış ve başarının paralelliğini benimsemeleri, •Liderlik özelliğini kazanarak işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları için çalışmaktır.
Başarılar
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KONAK BELEDİYESİ KIZ FUTBOL TURNUVASINDA,BİRİNCİLİK KUPASINI ALDIK 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BEBE STAD ATLEZİM YARIŞMASINDA KONAK İLÇE İKİNCİLİĞİ
Öğretim Şekli :1. ve 2. sınıflar öğlenci 3. ve 4. sınıflar sabahcı
Sabah grubu : 08.00-12.55 Öğlen Grubu 13.05-18.00
Kömürle çalışan kalorifer sisteMİ
Ulaşım
Konak Gümrükten hareket eden Konak- Çobançeşme (46 numaralı) belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilir.
Millet Mahallesi 2584 sokak No:21/2 Gültepe Konak İZMİR
Okulumuz İlçe Merkezindedir.